Vuosikatsaus 2017

Särmän vuosi 2017 oli pullollaan toimivia tekstejä. Pääsin kääntämään vaikka mitä mielenkiintoista: muun muassa monen alan yritysten ja organisaatioiden verkkosivu- ja tuotetekstejä, suurelle yleisölle suunnattuja tieteellisiä julkaisuja terveyden ja yhteiskuntatieteen alalta, jos jonkinlaisia yliopistomaailman tekstejä, finanssialan uutisia ja vähän koira-asiaakin. Lisäksi kirjoitin olemassa olevien tekstien pohjalta uutisia ja markkinointitekstejä yritysten ja organisaatioiden verkkosivuille, esitteisiin ja someen – ja tietenkin huolsin sekä tieteellistä että yritys- ja markkinointiviestintää.

Vuotta 2017 leimasi mieluisien töiden lisäksi vahvasti myös ammatillinen kehittyminen. Aloitin tammikuussa mentoroinnin oikein kahden mentorin voimin, kävin hakemassa selkeyttä business coaching -valmennuksesta ja opettelin erilaisten koulutusten ja kurssien avulla lisää erityisesti markkinoinnista ja yrittäjyydestä. Yrittäjyyttä työstin myös nyt tammikuussa valmistuvan yrittäjän ammattitutkinnon kautta – tutkintomateriaalit lähtivät arvioitavaksi joulukuussa ja arviointikeskustelu käydään tammikuun lopussa.

Vuonna 2018 toivon saavani tehdä rutkasti lisää toimivaa yritys- ja markkinointiviestintää sekä tieteellistä viestintää: käännöksiä, transcreationia ja (uudelleen)kirjoittamista sekä tekstien tarkistusta. Jatkan myös itseni kehittämistä mentoroitumalla, kouluttautumalla ja verkostoitumalla. Mitä tavoitteita sinulla on alkaneelle vuodelle?

Särmän vuotta 2018 pääset seuraamaan Särmän Facebookissa. Verkostoidun mielelläni myös LinkedInissä. Toivottavasti nähdään – myös kasvotusten!

 

 

LauraComment